Aktuellt


Den 27 oktober 2022 publicerade Borås Stadsteater sin repertoar för våren 2023 och därmed blev det officiellt vad jag kommer syssla med efter För att jag säger det på Unga Klara. Nämligen…

Bild: Hilda Fürst

CHEFEN på Borås Stadsteater! Premiär 15 april 2023. Läs mer om Chefen HÄR!


6 oktober 2022 hade För att jag säger det nypremiär på Unga Klara. Vi har snart spelat i en månad och det har varit väldigt roligt. Så ta med dig alla barn du kan tänkas ha i din närhet och gör ett besök!

”Tyllhuvuden”: Anna-Klara Dahlén & Klas Lagerlund.
Fotograf: Carlos Zaya

Haffa era biljetter till För att jag säger det HÄR!


29 augusti 2022 anordnade TeaterAlliansen en audition för nyutexaminerade skådespelare från landets alla teaterhögskolor på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Det var ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen Kultur Media, TeaterAlliansen och Kulturhuset Stadsteatern.

Jag var där och fångades på bild.
Fotograf: Matilda Rahm

Lär känna min klass! Se samtalet som visades på Scenkonstbiennalen i Västerås:

Ett samtal mellan Anders Frennberg på TeaterAlliansen, skådespelaren Emma Österlöf och avgångsklassen på Teaterhögskolan i Malmö 2022.

Examen:

Justja!
Jag tilldelades Stiftelsen Annik och Lars Leanders stipendium 2022! Det är jag oerhört tacksam för och stolt över.

Tack! ❤


2022-07-04: Full rulle! Efter examen i juni har jag hunnit gå kursen Skådespelaren och film på Högskolan för scen och musik i Göteborg, besökt Scenkonstbiennalen i Västerås några dagar och även börjat mitt sommarjobb på Nynäs slott (mellan Nyköping och Trosa).

Friherrinnan Eva Gripenstedt. Foto: lindring.se

Vill du besöka mig på jobbet och gå en dramatiserad vandring i ett drygt 350 år gammalt hus? Jag jobbar som skådespelare följande dagar:
JULI: 8-10, 13-16, 22-26, 30-31
AUGUSTI: 9-12
Dramatiserad visning Älskade Eva är kl. 11:30 och 14:15 och är cirka 45 minuter.
Obs! Enbart en dramatiserad visning (kl. 14:15) den 12/8.


Examensproduktion #2: Brinn spelas 19-31 maj på Bryggeriteatern, Teaterhögskolan i Malmö (THM). Det är en samproduktion mellan THM och Unga Klara.

Grafisk form: Studio Parasto Backman

LÄS OM BRINN I MALMÖ HÄR!

Hösten kommer jag spendera i Stockhom på Unga Klara och bland annat medverka i deras föreställning För att jag säger det.

Grafisk form: Studio Parasto Backman

🠞Läs om För att jag säger det här!🠜


Examensproduktion #1: Fossevariationer spelas 11-25 mars på Teaterhögskolan i Malmö. Läs mer om produktionen på Teaterhögskolan i Malmös hemsida.

Fotograf: Emmalisa Pauly, 2022 – Natten sjunger sina sånger

Just nu går jag sista terminen på Teaterhögskolan i Malmö med examen i juni 2022. Slutproduktionen Brinn är ett samarbete med Unga Klara i Stockholm och beräknas ha premiär 19 maj 2022.


Under hösten 2021 genomförde jag min praktik på Örebro Teater. Jag gjorde rollen Suzanne Balzar i föreställningen Chefen fru Ingeborg i regi av Helena Sandström Cruz.